طرح توجیهی تمام اطلاعات درباره

طرح توجیهی تمام اطلاعات درباره

طرح توجیهی تمام اطلاعات درباره

Blog Article

از طرف دیگر، طرح کسبوکار کمک میکند بودجه جذب کنید. یا حتی شرکای تجاری یا سرمایهگذار پیدا کنید. در نهایت اگر این طرح را با دقت و جزئیات بنویسید میتوانید دیگران را متقاعد کنید با شما همکاری کنند.

بنابراین یک جدول درست کنید و نام و فعالیت تمام رقبای خود را در آن بنویسید. تمام نقاط ضعف و قوت آنها را هم در این جدول ذکر کنید. به این جدول، جدول آنالیز رقبا هم میگویند.

یک طرح توجیهی رسمی به زبان انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، ... مبنایی برای پیشنهادهای مالی است. طرح توجیهی به سوالات سرمایه گذاران پاسخ می دهد: آیا به این محصول/خدمت نیاز است؟ پیش بینی های مالی چیست؟ استراتژی خروج شرکت چیست؟ در حالی که سرمایهگذاران معمولاً قبل از نگارش چک میخواهند شخصاً با شما ملاقات کنند، تقریباً در همه موارد، طرح توجیهی شما را نیز به طور کامل بررسی میکنند.

طرح کسبوکار سندی است که همه جزئیات درباره اهداف یک شرکت و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آن اهداف را مشخص میکند.

بخش برنامه عملیاتی در طرح توجیهی نیازهای فیزیکی کسب و کار شما را شرح می دهد. در این بخش مکان کسب و کار و همچنین تجهیزات مورد نیاز یا امکانات حیاتی مورد نیاز برای ساخت محصولات شما مورد بحث قرار می گیرد.

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

این توسط شرکت هایی مانند گوگل، آمازون و فیس بوک در مراحل اولیه توسعه آنها مورد استفاده قرار گرفته است و شامل آزمایش ایده شما با مشتریان واقعی در مراحل اولیه توسعه است.

صورت سود و زیان نشان میدهد که درنهایت، کسب و کار شما سود میکند یا ضرر.

اگر می خواهید طرح توجیهی خود را به سرعت و به راحتی تکمیل کنید، با تیم تخصصی طرح توجیهی از طریق واتس اپ تماس حاصل فرمایید.

از طرفی نتایجی را هم که پیشبینی میکنید از هر کدام این روشها بدست آورید، بنویسید.

چکیدهای از تمام اطلاعات ضروری کسبوکار سوال را طرح توجیهی چیست نشان بده پرسش

برای تحلیل بازار در ابتدا باید بازار هدف و مخاطب هدف کسب و کارتان را مشخص کنید. اگر مخاطب هدف را کاملاً شفاف کنید، در آینده میتوانید برنامههای فروش پربازدهتری داشته باشید و در هزینههای جذب و تبلیغات صرفهجویی کنید.

محصول شما و داد مزیتهایش از چه طریقی به دست مشتری میرسد؟ مشتری چه شیوهای را میپسندد؟ رقبای شما از چه راههایی استفاده میکنند تا محصولشان را به دست مشتری برسانند؟ آیا شما میتوانید در این موضوع خلاقیت ویژهای داشته باشید؟ کانالهای مستقیم و غیرمستقیم انجام این کار چیست؟

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page